Τι να μαγειρέψω σήμερα - Νόστιμες και λαχταριστές συνταγές για όλη την οικογένεια

Μενού για όλη την εβδομάδα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Τι να μαγειρέψω σήμερα - Νόστιμες και λαχταριστές συνταγές για όλη την οικογένεια
Bigstock

Από γρήγορες συνταγές μέχρι αγαπημένες μπελαλίδικες μαμαδίστικες συνταγές, αυτές οι family-friendly συνταγές θα σας εμπνεύσουν όλη την εβδομάδα.

Τι να μαγειρέψω για πρωινό

Το πρωινό κάποιες φορές είναι μια εύκολη υπόθεση (τοστάκι) και κάποιες άλλες μια πιο δύσκολη υπόθεση (κρέπες, pancakes). Είτε έχετε χρόνο κάποιες μέρες, είτε όχι, παρακάτω θα βρείτε συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε ανάλογα με τα υλικά και τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας.

Εύκολη συνταγή για muffins με φέτα.

Bigstock

(φυσικά δεν πρέπει να λείπει από το πρωινό ένα ποτήρι γάλα ή ένα ποτήρι με φυσικό χυμό πορτοκάλι)

Τι να μαγειρέψω για μεσημεριανό

Τι να φτιάξετε άραγε, που όλα τα βαριέστε και δεν θέλετε να μπαίνετε καθόλου στην κουζίνα; Παρακάτω θα βρείτε αγαπημένες γρήγορες συνταγές μα και μπελαλίδικες μαμαδίστικες συνταγές, που μπορεί να απαιτούν χρόνο αλλά είναι πεντανόστιμες.

makaronia-me-kima-kotopoulou-se-ena-skeuos.jpg
kleftiko.jpg

Τι να σερβίρω για απογευματινό

Έλα μου ντε; Τι να σερβίρετε για απογευματινό στα πεινασμένα παιδιά σας που δεν θέλουν να φάνε ό,τι έφαγαν για μεσημέρι; Ακολουθούν μερικές προτάσεις.

spring-rolls-frouton-gia-paidia.jpg

Τι να μαγειρέψω για βραδινό

Κάποιοι στην οικογένεια δεν θέλουν να φάνε το φαγητό που περίσσεψε από το μεσημέρι και κάπως έτσι μια μαμά καταλήγει να μπαίνει στην κουζίνα για δεύτερη φορά. Εμείς για να σας γλιτώσουμε λίγο χρόνο, δίνουμε ιδέες γρήγορες, νόστιμες και φυσικά; Kids-friendly.

kotompoukies.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved