Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα λαχταριστό και δροσερό επιδόρπιο. Φτιάξτε πανεύκολα ατομικά γλυκά ψυγείου με κρέμα και ζελέ μανταρίνι!
Για την κρέμα
- 800 γρ. γάλα πλήρες
- 160 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 βανιλίνες
- 60 γρ. κορν φλάουρ
Για το ζελέ μανταρίνι
- 6 γρ. μανταρίνι σε σκόνη, ή 30 γρ. ξύσμα μανταρινιού
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 250 γρ. νερό, (125 γρ. βραστό και 125 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου)
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com