Ατομικά γλυκά ψυγείου με ζελέ μανταρίνι
Ιδανικό καλοκαιρινό γλυκό από τον Άκη Πετρετζίκη.
Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα λαχταριστό και δροσερό επιδόρπιο. Φτιάξτε πανεύκολα ατομικά γλυκά ψυγείου με κρέμα και ζελέ μανταρίνι!
Για την κρέμα
- 800 γρ. γάλα πλήρες
- 160 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 βανιλίνες
- 60 γρ. κορν φλάουρ
Για το ζελέ μανταρίνι
- 6 γρ. μανταρίνι σε σκόνη, ή 30 γρ. ξύσμα μανταρινιού
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 250 γρ. νερό, (125 γρ. βραστό και 125 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου)
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com