Ακολουθήστε όλα τα βήματα για να πετύχετε τις απόλυτες τηγανίτες. Πασπαλίστε τες με μέλι και μυζήθρα και θα τις απογειώσετε.
Υλικά
Για τις τηγανίτες
- 150 γρ. νερό
- 4 γρ. ξηρή μαγιά
- 250 γρ. σκληρό αλεύρι, + εξτρα για τον πάγκο
- 15 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το μπολ
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μυζήθρα
- 100 γρ. μέλι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com