Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι - Tips για να μη «στεγνώσει»
Μια εύκολη συνταγή για τηγανητό και ζουμερό συκώτι.
![Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι - Tips για να μη «στεγνώσει»](https://cdn.mommd.gr/img/741/444/82/2024/06/11/fa985a92-mosxarisio-sikoti-sto-tigani.jpg?t=n63Al-NWuOTMz5nrrhM5wg)
Αυτή η συνταγή είναι ο ιδανικός τρόπος να μαγειρέψετε στο τηγάνι το μοσχαρίσιο συκώτι, μια υπερτροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία!
Υλικά
Για το συκώτι
- 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
- 400 γρ. γάλα πλήρες
- 4-5 κλ. δεντρολίβανο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις πατάτες
- 1 κιλό πατάτες
- αλάτι
- ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- λεμόνι, σε φέτες
- ρίγανη, αποξηραμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com