Φτιάξετε το δικό σας σπιτικό παγωτό μπανάνα, γρήγορα και εύκολα σε ξυλάκι. Θα γίνει το αγαπημένο σας.
Υλικά
- 400 γρ. μπανάνες, ώριμες, καθαρισμένες
- 50 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 κ.σ. βούτυρο, παγωμένο
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 1/2 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
Για το σερβίρισμα
- 150 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com