Η συνταγή για να σας πετύχει το κοτόπουλο cordon bleu

Μια συνταγή για τον Άκη Πετρετζίκη.

Η συνταγή για να σας πετύχει το κοτόπουλο cordon bleu

Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτικό κοτόπουλο Cordon Bleu, το διάσημο παναρισμένο σνίτσελ κοτόπουλου με γέμιση από γραβιέρα και καπνιστό ζαμπόν! Τραγανό απ' έξω και ζουμερό από μέσα!

Υλικά:

  • 4 σνίτσελ κοτόπουλου, 600 γρ., περασμένα από τη μηχανή
  • 4 φέτες γραβιέρα
  • 4 φέτες ζαμπόν, καπνιστό
  • 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 2 αυγά, μεσαία
  • 100 γρ. πάνκο
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τον πουρέ

  • 1 κιλό πατάτες
  • 75 γρ. βούτυρο
  • αλάτι

Για το σερβίρισμα

  • φύλλα ρίγανης

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved