Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτικό κοτόπουλο Cordon Bleu, το διάσημο παναρισμένο σνίτσελ κοτόπουλου με γέμιση από γραβιέρα και καπνιστό ζαμπόν! Τραγανό απ' έξω και ζουμερό από μέσα!
Υλικά:
- 4 σνίτσελ κοτόπουλου, 600 γρ., περασμένα από τη μηχανή
- 4 φέτες γραβιέρα
- 4 φέτες ζαμπόν, καπνιστό
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 αυγά, μεσαία
- 100 γρ. πάνκο
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Για τον πουρέ
- 1 κιλό πατάτες
- 75 γρ. βούτυρο
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com