Εύκολα ατομικά προφιτερόλ με παγωτό
Ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο γλυκό ιδανικό για καλοκαίρι.
Δείτε πώς να φτιάξετε εύκολα ατομικά προφιτερόλ με παγωτό. Με σπιτική κρέμα σοκολάτας και κρουασανάκια γεμιστά με παγωτό παρφέ.
Υλικά
Για την κρέμα σοκολάτας
- 450 γρ. γάλα πλήρες
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 20 γρ. κορν φλάουρ
- 1 αυγό, μεσαίο
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 20 γρ. κονιάκ
Για τη σύνθεση
- 9 κρουασανάκια
- 98 γρ. παγωτό παρφέ, 175 ml
Για το σερβίρισμα
- σαντιγί
- κουβερτούρα, τριμμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com