Παγωτό toffee - Εύκολο και χωρίς παγωτομηχανή
Φτιάξτε το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό toffee με βελούδινη υφή.
Η toffee sauce μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για περίπου 1 μήνα. Mπορούμε να τη διατηρήσουμε και στην κατάψυξη -χωρισμένη σε μερίδες- για περίπου 6 μήνες. Όταν τη χρειαστούμε, την ξεπαγώνουμε σε μπεν μαρί.
Υλικά
Για την toffee σος
1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%
500 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για το παγωτό
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
200 γρ. τυρί κρέμα
250 γρ. toffee sauce
1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα
χωνάκια παγωτού
100 γρ. toffee sauce
20 γρ. φιστίκια , ψιλοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com