Παγωτό toffee - Εύκολο και χωρίς παγωτομηχανή

Φτιάξτε το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό toffee με βελούδινη υφή.

Η toffee sauce μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για περίπου 1 μήνα. Mπορούμε να τη διατηρήσουμε και στην κατάψυξη -χωρισμένη σε μερίδες- για περίπου 6 μήνες. Όταν τη χρειαστούμε, την ξεπαγώνουμε σε μπεν μαρί.

Υλικά

Για την toffee σος

1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%
500 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

Για το παγωτό

250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
200 γρ. τυρί κρέμα
250 γρ. toffee sauce
1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα

χωνάκια παγωτού
100 γρ. toffee sauce
20 γρ. φιστίκια , ψιλοκομμένα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved