Φτιάξτε πεντανόστιμο σνίτσελ αλά κρεμ με πατάτες τηγανητές

Θα γίνει το αγαπημένο της οικογένειά σας.

Φτιάξτε ένα λαχταριστό κυρίως πιάτο στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί! Τραγανό χοιρινό σνίτσελ με κρεμώδη λευκή σάλτσα μανιταριών και πατάτες τηγανητές!

Για τη σάλτσα μανιταριών

  • 350 γρ. μανιτάρια champignon
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • αλάτι

Για το σνίτσελ

  • 3 χοιρινά σνίτσελ, 500 γρ.
  • 3 αυγά, μεσαία
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
  • 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • ½ κ.γ. πιπέρι
  • 40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τις πατάτες

  • 500 γρ. πατάτες, κατεψυγμένες
  • ½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • αλάτι
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
  • Για το σερβίρισμα
  • μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved