Τούρτα σε σχήμα παγωτό ξυλάκι με μαρμελαδένια βουτυρόκρεμα

Αν έχετε καλοκαιρινά γενέθλια θα πρέπει να φτιάξετε τούτη εδώ την τούρτα.

Δείτε βήμα βήμα πώς να φτιάξετε την πιο εντυπωσιακή και καλοκαιρινή τούρτα σε σχήμα παγωτό ξυλάκι! Με παντεσπάνι και γέμιση από βουτυρόκρεμα με γεύση φράουλα!

Συστατικά:

Για το σιρόπι

  • 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 150 γρ. νερό
  • 50 γρ. κονιάκ

Για το παντεσπάνι

  • 7 αυγά, μεσαία
  • 300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το ταψί
  • 2 βανιλίνες
  • βούτυρο, για το ταψί

Για τη βουτυρόκρεμα

  • 400 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 100 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Για την γκανάς σοκολάτας

  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 50 γρ. βούτυρο

Για τη σύνθεση

  • 50 γρ. sprinkles, πολύχρωμα

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved