To ορεκτικό του Δεκαπενταύγουστου: Μαραθοκεφτέδες του Άκη
Τα ορεκτικά του σημερινού τραπεζιού πολλές φορές είναι πιο δελεαστικά από... τα κυρίως!
Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτούς τους μαραθοκεφτέδες με την απίθανη σάλτσα που τους συνοδεύει!
Υλικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. μάραθο
- 1 κ.σ. μαραθόσπορο
- 2 αυγά, μεσαία
- 150-180 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. ανθότυροαλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
- 400 ml σπορέλαιο
Για τη σάλτσα
- 50 γρ. μάραθο
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. κοφτό μουστάρδα
- 1 κ.γ. μέλι
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Για το σερβίρισμα
- κρέμα βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com