Συνταγή για τραγανή κολοκυθόπιτα (zucchinella)
Ιδανική για καλοκαίρι.
Δείτε πώς θα φτιάξετε την απόλυτη zucchinella, τη λεπτή και τραγανή κολοκυθόπιτα από την Ιταλία που έγινε viral στα social media!
Υλικά
- 500 γρ. κολοκυθάκια
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο
- 70 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 30 γρ. νερό
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- ντοματίνια
- κρέμα βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com