Φτιάξτε την αυθεντική σάλτσα γουακαμόλε με αβοκάντο, κρεμμύδι, ντομάτα και μυρωδικά! Ιδανικό dip για να συνοδέψετε τα κρεατικά σας.
Υλικά
- 350 γρ. αβοκάντο
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 σκ. σκόρδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- 1 κ.σ. κόλιανδρο
- 1 κ.σ. δυόσμο
Για το σερβίρισμα
- νάτσος
- φύλλα κόλιανδρου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com