Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ, σοκολάτα και κομπόστα ροδάκινο.
Υλικά
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 170 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 580 γρ. ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι
- 40 γρ. κονιάκ
- 27 σαβαγιάρ
- 10 γρ. κακάο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com