Μπιφτέκια αλά κρεμ - Εύκολο φαγητό και πολύ νόστιμο
Συνοδεύστε με ρυζάκι και καλή απόλαυση.
Μάθετε πώς να φτιάχνετε βήμα-βήμα τα πιο νόστιμα και σπιτικά μπιφτέκια αλά κρεμ με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια σε μόνο 1 σκεύος!
Υλικά
Για τα μπιφτέκια
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι
- 40 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό, μεσαίο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 240 γρ. μανιτάρια, στραγγισμένα από κονσέρβα
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 200 γρ. νερό
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- ρύζι, ανάμεικτο
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com