Φτιάξτε τις πιο νόστιμες κοτομπουκιές με γλυκοπατάτα και μυρωδικά και συνδυάστε τες με μια σος γιαουρτιού!
Για τη σος γιαουρτιού
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μέλι
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις κοτομπουκιές
- 500 γρ. κιμά κοτόπουλου
- 350 γρ. γλυκοπατάτες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. αλεύρι καρύδας
- 1 κ.γ. σκόρδο
- 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com