Νόστιμα και δυναμωτικά overnight oats τιραμισού για πρωινό
Φτιάξτε τα από το προηγούμενο βράδυ και απολαύστε τα το πρωί.
Με βρόμη, γάλα αμυγδάλου, σπόρους τσία και καφέ που θυμίζει τη γεύση του αγαπημένου σας ιταλικού γλυκού!
Υλικά
Για τη στρώση καφέ
- 50 γρ. βρόμη
- 90 γρ. ρόφημα αμυγδάλου
- 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. σπόρους τσία
- 1 κ.γ. στιγμιαίο καφέ, σε σκόνη
Για την κρέμα
- 160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- κακάο
- 1 πουράκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com