Δείτε πώς να μετατρέψετε το αγαπημένο σας σιροπιαστό γλυκό σε μια αλμυρή λιχουδιά! Φτιάξτε αλμυρά σαραγλί με φύλλο κρούστας και γεμίστε τα με φέτα και mix τυριών.
Υλικά
- 10 φύλλα κρούστας για πίτες, 450 γρ.
- 200 γρ. mix τυριών, τριμμένο
- 300 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. μέλι
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com