Πρέτσελ γεμιστά με τσένταρ και μπέικον

Και το κολατσιό των παιδιών είναι έτοιμο.

Πρέτσελ γεμιστά με τσένταρ και μπέικον

Δοκιμάστε μια διαφορετική εκδοχή του διάσημου ψωμιού pretzel. Φτιάξτε πεντανόστιμα πρέτσελ γεμιστά με τσένταρ και μπέικον και θα έχετε το απόλυτο σνακ για την ώρα που θέλετε κάτι αλμυρό!

Υλικά

Για τη ζύμη

  • 300 γρ. γάλα πλήρες
  • 8 γρ. ξηρή μαγιά
  • 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 100 γρ. βούτυρο
  • ελαιόλαδο, για το μπολ

Για τη γέμιση

  • 150 γρ. μπέικον, σε φέτες
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
  • 200 γρ. τσένταρ, τριμμένο

Για τη σύνθεση

  • 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
  • 1 κ.σ. σουσάμι, λευκό
  • 50 γρ. τσένταρ

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved