Με τραγανή βάση και γέμιση από καραμελωμένα κόκκινα και πράσινα μήλα και αφράτη μαρέγκα με γιαούρτι!
Υλικά
Για τη γέμιση
- 2 πράσινα μήλα
- 2 κόκκινα μήλα
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. κοφτό κανέλα
- 40 γρ. βούτυρο
Για τη ζύμη
- 50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 αυγό, μεσαίο
- 120 γρ. βούτυρο
Για τη μαρέγκα με γιαούρτι
- 2 ασπράδια, αυγού
- 1 πρέζα αλάτι
- 80 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 βανιλίνη
- 20 γρ. κορν φλάουρ
Για το σερβίρισμα
- κανέλα
- άχνη ζάχαρη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής