Παραδοσιακό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο
Κλασικό φαγητό για τα οικογενειακά τραπέζια.
Ιδανική συνταγή για όσους αγαπάνε τα παραδοσιακά φαγητά.
Υλικά
Για τις πατάτες
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
- 2 κ.σ. μέλι
- 2 κλ. δεντρολίβανο, φρέσκο
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1,5 κιλό πατάτες
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το κατσίκι
- 2 κιλά κατσίκι
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 σκ. σκόρδο
- 150 ml νερό
- 50 γρ. βούτυρο Lurpak, ανάλατο, σε θερμοκρασία
- δωματίου
Για το σερβίρισμα
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com