Γλυκιά συνταγή για ατομικά cheesecakes με αφράτη κρέμα!
Υλικά
Για τη βάση
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 30 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αυγό, μέτριο
Για την κρέμα
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 80 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 300 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com