Συνταγή για το απόλυτο vegan κριθαράκι με κεφτεδάκια κοκκινιστά
Θα το απολαύσουν εξίσου μικροί - μεγάλοι.
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για χορτοφάγους και vegan αλλά και για όσους θέλουν να απέχουν απ'το κρέας.
Υλικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 300 γρ. vegan κεφτεδάκια
- 500 γρ. κριθαράκι, μέτριο
- 1 στικ κανέλας
- 1 φύλλο δάφνης
- 50 γρ. κόκκινο κρασί
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1,5 λίτρο νερό, καυτό
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. φυτικό τυρί, τριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com