Μοσχαράκι λεμονάτο στη χύτρα ταχύτητας - Λιώνει στο στόμα
Συνοδέψτε το με τις πιο τραγανές τηγανητές πατάτες.
Μια εκδοχή για λεμονάτο μοσχαράκι που μαγειρεύεται στη χύτρα, εξοικονομώντας χρόνο.
Υλικά
Για το μοσχαράκι
- 1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 καρότα
- 2 στικ σέλερι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 250 γρ. νερό
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. κύμινο, προαιρετικά
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις τηγανητές πατάτες
- 1 κιλό πατάτες
- 40 γρ. κορν φλάουρ
- αλάτι
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com