Μοσχαράκι λεμονάτο στη χύτρα ταχύτητας - Λιώνει στο στόμα

Συνοδέψτε το με τις πιο τραγανές τηγανητές πατάτες.

Μια εκδοχή για λεμονάτο μοσχαράκι που μαγειρεύεται στη χύτρα, εξοικονομώντας χρόνο.

Υλικά

Για το μοσχαράκι

  • 1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 καρότα
  • 2 στικ σέλερι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
  • χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
  • 250 γρ. νερό
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. κύμινο, προαιρετικά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τις τηγανητές πατάτες

  • 1 κιλό πατάτες
  • 40 γρ. κορν φλάουρ
  • αλάτι
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα

  • πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
  • φύλλα ρίγανης

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved