Κότσι με μουστάρδα και μέλι
Μάθετε πώς να φτιάξετε χοιρινό κότσι με μουστάρδα και μέλι και πατάτες baby στη γάστρα.
Ένα γιορτινό κυρίως πιάτο για να φτιάξετε σε ένα επίσημο ή κυριακάτικο τραπέζι! Ιδανικό και για τα Χριστούγεννα!
Yλικά
- 3 χοιρινά κότσια, χωρίς δέρμα (2,5 κιλά)
- 1 κιλό πατάτες baby
- 2 κ.σ. αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 100 γρ. μουστάρδα, απαλή
- 50 γρ. μέλι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. κύμινο
- 2 σκ. σκόρδο
- 5-6 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 500 γρ. νερό
- 50 γρ. ελαιόλαδο
Διαβάστε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com