Δείτε πώς να φτιάξετε πεντανόστιμα αλμυρά μεσογειακά muffins με ντοματίνια, φέτα και ελιές. Ιδανικό σνακ για να πάρετε μαζί στο γραφείο ή να δώσετε στα παιδιά για το σχολείο. Τέλεια και για ορεκτικό!
Υλικά:
Για τη ζύμη
- 200 γρ. νερό
- 5 γρ. ξηρή μαγιά
- 6 γρ. μέλι
- 300 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
- 6 γρ. αλάτι
- 20 γρ. βούτυρο, + έξτρα για τη φόρμα
- ελαιόλαδο, για το μπολ και τον πάγκο
- σιμιγδάλι, ψιλό, για τη φόρμα
Για τη γέμιση
- 80 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι
- 120 γρ. φέτα
- 120 γρ. ντοματίνια
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- ελαιόλαδο
- κρέμα βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com