Φτιάξτε ένα δροσερό dressing με αβοκάντο και γκρέιπφρουτ για να τον συνοδέψτε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
Υλικά
Για το ντρέσινγκ
- 2 γκρέιπφρουτ, κόκκινα
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αβοκάντο, ώριμα
Για τον σολομό
- 800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα με δέρμα)
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου
- πιπέρι
- 2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com