Σολομός με αβοκάντο και γκρέιπφρουτ
Μια πεντανόστιμη εκδοχή για να μαγειρέψτε τον σολομό.
Φτιάξτε ένα δροσερό dressing με αβοκάντο και γκρέιπφρουτ για να τον συνοδέψτε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
Υλικά
Για το ντρέσινγκ
- 2 γκρέιπφρουτ, κόκκινα
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αβοκάντο, ώριμα
Για τον σολομό
- 800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα με δέρμα)
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου
- πιπέρι
- 2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com