Εντυπωσιακή τούρτα red velvet στη χύτρα ταχύτητας
Ναι, καλά διαβάσατε στη χύτρα ταχύτητας.
Καταπλήξτε τους πάντες με τις μαγειρικές σας ικανότητες φτιάχνοντας μια φοβερή τούρτα red velvet στη χύτρα ταχύτητας.
Υλικά
Για το παντεσπάνι
- 4 αυγά, μεσαία (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
- 130 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 βανιλίνες
- 60 γρ. ηλιέλαιο
- 80 γρ. γάλα πλήρες
- ½ κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
- 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
- ½ κ.γ. μαγειρική σόδα
- βούτυρο, για το άλειμμα της φόρμας
- 1 λίτρο νερό
Για το frosting
- 200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. άχνη ζάχαρη
- 350 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com