Τραγανή σπιτική ζύμη για πίτσα

Δείτε αναλυτικά πώς θα πετύχετε την πιο λεπτή ζύμη για πίτσα.

Προσθέστε για topping τα υλικά της επιλογής σας και θα έχετε την απόλυτη σπιτική και τραγανή πίτσα!

Για τη ζύμη

  • 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 100 γρ. σιμιγδάλι, μέτριο + έξτρα για το άνοιγμα

Για τη σάλτσα ντομάτας

  • 250 γρ. τριμμένες ντομάτες
  • 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τη σύνθεση

  • 250 γρ. mix τυριών, τριμμένο
  • 6 φέτες μπέικον
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 2 μανιτάρια champignon
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved