Τραγανά τυροπιτάκια με ανθόνερο, μέλι και σουσάμι
Το χαρακτηριστικό άρωμα του ανθόνερου θα κάνει τη διαφορά
Φτιάξτε πεντανόστιμα τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας, γέμιση από λευκό τυρί, τυρί κρέμα και ανθόνερο, και επικάλυψη από μέλι και σουσάμι.
Υλικά
Για τη γέμιση
- 350 γρ. λευκό τυρί, ή φέτα ανάλατη
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κρόκο, από μεσαίο αυγό
- 1 κ.σ. ανθόνερο
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 6 φύλλα κρούστας για πίτες
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. ανθόνερο
- 100 γρ. μέλι
- 30 γρ. σουσάμι, καβουρδισμένο
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com