Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας φτιάχνοντας τις πιο ξεχωρστές δίπλες σε σχήμα τριαντάφυλλο!
Υλικά
Για τη ζύμη
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 4 αυγά, μεσαία
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για το σιρόπι
- 800 γρ. νερό
- 800 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2 στικ κανέλας
φλούδες λεμονιού, από ½ λεμόνι - 50 γρ. μέλι
Για τη σύνθεση
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
- 400 γρ. σπορέλαιο
Για το σερβίρισμα
- μέλι
- καρύδια, χοντροκομμένα
- κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com