Μοσχαρίσια γεμιστά ρολάκια με σάλτσα gravy
Δείτε πώς να μαγειρέψτε το μοσχαρίσιο φιλέτο σε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή.
Φτιάξτε μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά με τσένταρ και μορταδέλα και συνοδέψτέ τα με σάλτσα gravy.
Για τα ρολάκια
2 κιλά μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
9 φέτες τσένταρ
9 φέτες μορταδέλα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα gravy
30 γρ. βούτυρο
20 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
300 γρ. νερό
½ κύβο κότας
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
Για το σερβίρισμα
πίτες naan
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com