Δείτε πώς να φτιάξετε ραβιόλι σπανακόπιτα με χειροποίητα ραβιόλι και γέμιση από σπανάκι, μυρωδικά και φέτα που θυμίζει σπανακόπιτα!
Υλικά
Για τη ζύμη ζυμαρικών
- 150 γρ. σκληρό αλεύρι
- 50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 αυγά, μεσαία
Για τη γέμιση
- 250 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 10 γρ. δυόσμο
- 10 γρ. άνηθο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι
- 150 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. τυρί κρέμα
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. φέτα
- πιπέρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 10 γρ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 10 γρ. φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com