Vegan κριθαράκι με κεφτεδάκια

Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη.

Συνταγή για το απόλυτο vegan κριθαράκι με κεφτεδάκια κοκκινιστά. Ιδανικά για χορτοφάγους και vegan αλλά και για όσους θέλουν να απέχουν απ'το κρέας.

Είναι συγκλονιστικό, είναι πεντανόστιμο είναι και vegan!

Συστατικά

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
  • 300 γρ. vegan κεφτεδάκια
  • 500 γρ. κριθαράκι, μέτριο
  • 1 στικ κανέλας
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 50 γρ. κόκκινο κρασί
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1,5 λίτρο νερό, καυτό
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 100 γρ. φυτικό τυρί, τριμμένο

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved