Healthy lemon pie με γκρανόλα - Εύκολο και υγιεινό γλυκό
Μια πιο light εκδοχή της κλασικής lemon pie.

Δείτε πώς να φτιάξετε την απόλυτη healthy lemon pie με γκρανόλα χωρίς προσθήκη κρυσταλλικής ζάχαρης. Με βάση από γκρανόλα και αμυγδαλοβούτυρο.
Υλικά
Για τη βάση
- 350 γρ. γκρανόλα, με αμυγδαλοβούτυρο
- 50 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
- 35 γρ. λάδι καρύδας
Για την κρέμα
- 150 γρ. μέλι
- 60 γρ. λάδι καρύδας
- ξύσμα λεμονιού, από 3 λεμόνια
- 100 γρ. χυμό λεμονιού
- 4 αυγά, μεσαία
Για το σερβίρισμα
- γιαούρτι στραγγιστό
- μέλι
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com