
Δείτε πώς να φτιάξετε την πιο healthy τάρτα σοκολάτας με βάση από γρανόλα και φιστικοβούτυρο, γέμιση από κρέμα σοκολάτας και επικάλυψη από φρούτα του δάσους.
Υλικά
Για τη βάση
- 350 γρ. γκρανόλα, με φιστικοβούτυρο
- 80 γρ. φιστικοβούτυρο
- 80 γρ. μέλι
Για την κρέμα σοκολάτας
- 170 γρ. κουβερτούρα
- 300 γρ. γάλα καρύδας σε κονσέρβα
- 20 γρ. κακάο
- 50 γρ. φιστικοβούτυρο
- 1 κ.σ. μέλι
Για την επικάλυψη
- 300 γρ. φρούτα του δάσους
- 20 γρ. ινδοκάρυδο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα μέντας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com