Τιραμισού με φιστίκι Αιγίνης - Μία γλυκιά συνταγή του Άκη
Φτιάξτε το πεντανόστιμο τιραμισού του Άκη με καραμελωμένα φυστίκια Αιγίνης.

Αν είστε λάτρεις του τιραμισού, τότε δοκιμάστε να φτιάξετε αυτήν την εκδοχή με καραμελωμένο φιστίκι Αιγίνης και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Υλικά
Για τα καραμελωμένα φιστίκια:
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, μόνο ψίχα
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για την κρέμα:
- 5 αυγά, μεσαία
- 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 500 γρ. μασκαρπόνε
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση:
- 32 σαβαγιάρ, 320 γρ.
- 250 γρ. καφέ, σε ρόφημα (φίλτρου, εσπρέσο ή στιγμιαίο)
- 50 γρ. κονιάκ
Για το σερβίρισμα:
- κακάο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com