Γρήγορος μπακαλιάρος σκορδαλιά για την 25η Μαρτίου
Σε λιγότερο από 30 λεπτά είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

Η πιο γρήγορη εκδοχή του κλασικού και παραδοσιακού μπακαλιάρου σκορδαλιά για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου!
Υλικά
- 1 1/2 κιλό μπακαλιάρο, φιλέτο, ξαλμυρισμένο
- πιπέρι
- 200 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., για το πανάρισμα
- σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το κουρκούτι
- 300 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
- 1 κ.σ. γεμάτη μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 500 γρ. μπίρα, ξανθιά, κρύα
Για το σερβίρισμα
- σκορδαλιά με ψωμί
- τηγανητές πατάτες
- σάλτσα ταρτάρ
- 1 λεμόνι
- μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com