Συνταγή για σπιτικό παγωτό!
Αν και βρισκόμαστε ακόμη στις τελευταίες μέρες του Μάρτη, ο καιρός έχει ζεστάνει πολύ.
Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνες σας σπιτικό παγωτό, που η οικογένειά σας θα ξετρελαθεί!
ΥΛΙΚΑ:
• 2 φακελάκια Garni (ή άλλη σαντιγί σε σκόνη)
• 4 1/2 φλ. γάλα (περίπου)
• 1 γάλα ζαχαρούχο
• Ό,τι θέλετε για μέσα στο παγωτό (μπισκότα, κομμάτια σοκολάτας, σιρόπι κλπ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Χτυπάμε στο μίξερ (ξεκινώντας από το 1 και σταδιακά φτάνουμε στο 3) το garni με 3 φλ. γάλα, για 10' περίπου. Τα βάζουμε με το μπολ στην ψύξη για 30'.
• Το βγάζουμε από την ψύξη, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Γεμίζουμε το άδειο κουτί από το ζαχαρούχο με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό. Χτυπάμε με το μίξερ σε μικρή ταχύτητα για 10'.
• Το βάζουμε στην ψύξη για άλλα 10'. Το βγάζουμε και ρίχνουμε ό,τι θέλουμε μέσα (σιρόπι, ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας ή μπισκότου, φρούτα κλπ).
• Το βάζουμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε την επόμενη μέρα.
Καλή σας απόλαυση!
Πηγή: sintagespareas.gr