Συνταγή για ένα λαχταριστό burger ψαριού

Το παιδί σας δεν τρώει ψάρι; Για δοκιμάστε ένα burger ψαριού!

Συνταγή για ένα λαχταριστό burger ψαριού

Ένα ψωμάκι με τη σος, το μαρουλάκι, τη ντοματούλα και το τραγανά πασαρισμένο φιλέτο ψαριού, μπορεί να κάνουν το θαύμα τους και για το πιο δύσκολο παιδάκι.

Δειτε εδώ τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το παναρισμένο ψάρι:
4 φιλέτα ψαριού (γλώσσες ειναι μια καλη επιλογή ή ο,τι σας αρέσει)
1 χουφτα φύλλο καταϊφι
μερικά φιστίκια Αιγίνης
λίγο αλάτι & πιπέρι
1 αυγό
σπορέλαιο
Ψιλοκόβουμε το καταϊφι είτε με το μαχαίρι, είτε με το μούλτι. Το ίδιο και τα φιστίκια. Αναμιγνύουμε καταϊφι-φιστίκια, αλάτι-πιπέρι. Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγό και περνάμε το φιλέτο ψαριού πρώτα από τ' αυγό και κατόπιν από το καταϊφι. Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε σπορέλαιο, σε μέτρια θερμοκρασία γυρίζοντας τις πλευρές ανά 1 λεπτό.

Αυτό ήταν! Τα σούπερ παναρισμένα ψαράκια είναι έτοιμα προς βρώσιν. Με λίγες πατατουλες τηγανιτές στο πλάι είναι έτοιμα, αλλά αν έχετε σπίτι σας απαιτητικούς ... πελάτες, τότε αλείψτε σ' ένα στρογγυλό ψωμάκι λίγη μαγιονέζα με κέτσαπ, βάλτε μια φέτα μαρουλάκι, μια ροδέλα ντοματούλα, το ψαράκι... κι έτοιμο το burger!!!

Δοκιμάστε το, θα σας αρέσει.

Πηγή: http://mamatsita.com/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved