Συνταγή για την πιο εύκολη και δροσιστική γρανίτα καρπούζι!

Μπορεί η εποχή του καλοκαιριού να οδεύει προς το τέλος της, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουμε υψηλές θερμοκρασίες.

Ένα από τα ροφήματα που πίναμε τόσο καιρό είναι οι γρανίτες. Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα γρανίτα καρπουζιού στο σπίτι και είμαστε σίγουροι ότι η οικογένειά σας θα ξετρελαθεί.

ΥΛΙΚΑ:
• 2 κούπες πολτό καρπουζιού
• 1 κούπα ζάχαρη
• 2 κούπες νερό
• 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
• 1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων.
2. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά.
3. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved