Κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι!
Η ελληνική εκδοχή του γλυκόξινου με λεμόνι και μέλι με κεντρικό θέμα ένα τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο που θα μαγειρέψουμε στο τηγάνι και θα σερβίρουμε στο πι και φι!
Υλικά
1 διπλό στήθος από φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε χοντρές λωρίδες
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ.γλυκού μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
αλάτι, ελάχιστο
Για τη σος
1 σφηνάκι μέλι
2 κουτ.σούπας σόγια σος
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κοφτή κουτ. σούπας μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr