Ζελέ σοκολάτα -καρύδα με κόκκινα φρούτα!
Ένα δροσερό κι ευχάριστο γλυκό όπου οι εξωτικές νότες από το γάλα καρύδας σμίγουν στο ίδιο ποτήρι με σοκολάτα γάλακτος και κόκκινα φρούτα.
Υλικά
750ml γάλα καρύδας
120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100γρ. σοκολάτα γάλακτος
16γρ. ζελατίνη σε φύλλα (περίπου 5½ ζελατίνες)
για τη διακόσμηση
διάφορα κόκκινα φρούτα (φράουλες, βατόμουρα κλπ) ή μάνγκο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr