Τούρτα κανταϊφιού με κρέμα και φιστίκια Αιγίνης!
Αυτή η αλλιώτικη τούρτα θα σημάνει με τον πιο υπέροχο τρόπο το τέλος ενός πλούσιου γεύματος.
Υλικά
για την τούρτα
400γρ. φύλλο κανταΐφι
¾ φλιτζανιού βούτυρο φρέσκο, λιωμένο, καθαρισμένο
500ml κρέμα γάλακτος
3-4 κουτ. σούπας ζάχαρη
2 κουτ. σούπας ροδόνερο
250γρ. φιστίκια Αιγίνης καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα
για το σιρόπι
2½ φλιτζάνια ζάχαρη
1½ φλιτζάνι νερό
3 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr