Φωλιές από ζαμπόν γεμιστές με αυγά!

Αν ψάχνετε κάτι για γρήγορο φαγητό και για όλες τις ώρες τις ημέρες, αυτό είναι που χρειάζεστε. Φωλιές από ζαμπόν και αυγά. Τρώγονται και για πρωινό και για μεσημεριανό αλλά και για βραδινό. Είναι κατάλληλη ακόμη και για εκείνη την κλασσική ημέρα που έρχονται φίλοι στο σπίτι και θες να τους ταΐσεις κάτι γρήγορο!

Υλικά
10 φέτες λεπτές ζαμπόν
10 αυγά
1 πράσινη πιπεριά

Εκτέλεση
Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστείτε ταψάκι με φορμάκια ή αν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ατομικά αλουμινένια φορμάκια που θα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ.
Βάλτε τις φέτες ζαμπόν όπως στη φωτογραφία και σπάστε ένα αυγό μέσα.


Το ίδιο θα κάνετε για όλες τις θήκες. (εξαρτάτε από τα πόσα άτομα έχετε να ταΐσετε ή από το πόσες μερίδες θέλει να φάει ο καθένας).
Ψήστε τα στον αέρα στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.


Το πότε θα τα βγάλετε είναι στο χέρι σας, καθώς άλλο χρόνο θέλει ένας μελάτος κρόκος άλλο χρόνο ένας σφιχτός.
Μόλις ψηθούν βγάλτε τα και ψιλοκόψτε την πράσινη πιπεριά από πάνω και πασπαλίστε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή σας όρεξη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved