Μπουκιές σφολιάτας με παρμεζάνα και τυρί κρέμα!
Μια συνταγή ιδανική για πάρτι, για παιδικό πάρτι, για κολατσιό, για σνακ στο γραφείο και γενικά μια συνταγή για όλους και για όλες τις περιστάσεις.
Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας
1 κουτί cream cheese
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1/4 της κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα, την πιπεριά Φλωρίνης και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατέψτε και φτιάξτε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας και κόψτε το σε ροδέλες πάχους όσο δύο δάχτυλα.
Απλώστε με ένα μαχαιράκι από το μείγμα που θα έχετε φτιάξει και ρολάρετε.
Τέλος πριν τα βάλετε στο αντικολλητικό χαρτί για να ψηθούν πανάρετε τα από την μια μεριά και από την άλλη με την τριμμένη παρμεζάνα που κρατήσατε.
Ψήστε σε φούρνο, πάνω κάτω μέχρι να ψηθεί- χρυσίσει η σφολιάτα.
Σερβίρονται και ζεστά και κρύα!